Over ons

Lokaal verankerd, grote ambitie

Het team van Metaco

Een familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring

Metaco is een snelgroeiend en dynamisch metaalbewerkingsbedrijf met stevige wortels in het Waasland. We zijn actief in de industriële metaalconstructie en dat intussen al meer dan 35 jaar. Wij zien de mogelijkheden van metaal. Of het nu om ponsen, plooien, lasersnijden, lassen of coaten gaat… Wij kunnen ermee weg.

Onze inhouse expertise maakt van ons niet alleen beheerders van het volledige productieproces, maar ook rigoureuze bewakers van kwaliteit. Op deze manier voorzien we elke sector van wat ze werkelijk nodig hebben: snelle service, flexibiliteit en een gezonde dosis perfectionisme. Dit realiseren we vanaf het abstracte ontwerp tot aan de concrete realisatie.

We koesteren ons team bij Metaco

Een menselijk bedrijf

Bij Metaco staat menselijkheid centraal. We koesteren respect voor onze medewerkers en bieden volop kansen om te leren en ontwikkelen binnen onze organisatie. Door onze sterke ambities en teamspirit zijn wij steeds op zoek naar versterking van ons team. Heb je zin om deel uit te maken van een grotere groep in een stabiele omgeving en goesting om de handen uit de mouwen te steken? Dan is Metaco vast iets voor jou!

Bij Metaco omarmen we een erfenis aan vakmanschap in metaalbewerking, waar de kunst van het ambacht hand in hand gaat met de kracht van innovatie. Ons streven naar vooruitgang wordt weerspiegeld in het investeren en integreren van de nieuwste technologieën en processen in onze werkplaatsen. Dit stelt ons niet alleen in staat om efficiënter te werken, maar ook om unieke en op maat gemaakte producten af te leveren die voldoen aan de diverse behoeften van onze klanten.
"Met veel plezier willen we onze goede samenwerking met Metaco nog eens onderschrijven. We zijn heel tevreden over het aangeleverde lakwerk. Bij vragen en feedback zijn ze steeds bereikbaar en bovendien hanteren ze snelle leveringstermijnen. Over-all dus een goede samenwerking met een topteam."
Nadine Cnockaert
Alu Verschueren

Heb je vragen?

Neem dan contact met ons op

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor vragen, offerteaanvragen of algemene informatie. Ons team van ervaren professionals staat klaar om je te assisteren en oplossingen te bieden die aan je verwachtingen voldoen. Vul het formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.